Mijenjamo živote zalogaj po zalogaj

Nakon četvrte dostave namirnica, shvatili smo kako jedemo iste stvari već četiri tjedna. Zato smo razvili jednostavnu ideju - pritisni gumb i netko se brine namirnicama zauvijek.

Osnovali smo Foodin 2017 i krenuli na put gdje ćemo pomoći ljudima iz raznih skupina. Vođeni istraživanjima o neuroplastičnosti mozga, prednostima kuhanja kod kuće i ubrzanim životima današnjice, razvili smo personalizirani pristup zdravijoj prehrani.

Fokusirani smo na kreiranje bezbrižnog, ali izuzetnog iskustva gdje ćete osjetiti promjenu u vašem duhu i tijelu uz samo jedan klik.

U samim počecima smo shvatili kako postoji ogromna razlika u kvaliteti ishrane između bogatih i siromašnih. Mi vjerujemo kako zdrava hrana i prehrana ne bi trebale biti luksuz.

Ljudi iza aplikacije

Naša misija je ubrzati digitalizaciju namirnica i promijeniti način kupovine gdje kupac budućnosti više ne ide u kupovinu, već se njegova pametna kuća brine o svim potrebštinama.

Okupili smo tim koji želi stvoriti autonomnog asistenta koji kupuje namirnice po vašim preferencijama i željama. Cilj nam je da naši korisnici imaju pun hladnjak i nikad ne pitaju što ćemo sutra jesti.


Mislav Stanić
Android
@thefoodin.com
Zvonimir Udovičić
iOS
@thefoodin.com
Ante Adamović
CTO
@thefoodin.com
Filip Pušec
Growth
@thefoodin.com
Nikola Pević
CEO
@thefoodin.com
Nico Poropat
COO
@thefoodin.com

Kontaktirajte nas

Rado ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja. Samo se javite.

Email
Želite li zagristi budućnost zajedno? Pošaljite nam mail!
partnerships@thefoodin.com

Messenger
Za sve hitne slučajeve javite se službi za korisnike!
@thefoodin

Zagrizi budućnost!

© . Foodin Ltd. All rights reserved.